χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

About us

Γειά σου! 

Είμαι η Δέσποινα, είμαι MCs μηχανικός βιομηχανικων εφαρμογών με 8ετή εμπειρία στη παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο. Από το 2013 ασχολήθηκα με την έρευνα και ανάλυση των τεχνολογιών, που συνήθως αναφέρονται ως ηλεκτρονικές μύτες, οι οποίες θα μπορούσαν να ανιχνεύουν και να αναγνωρίζουν οσμές και γεύσεις. 


Μία καινοτόμα ιδέα το 2013 με ταξίδεψε στο Βερολίνο και παρουσίασα μια έρευνα με θέμα μια τέτοια συσκευή ανίχνευσης που τίθεται ικανή να ανιχνεύσει κάποια ήδη μύκητα, την Τρούφα. Η τρούφα είναι η γενική ονομασία όλων των υπόγειων σαρκωδών μανιταριών - μυκήτων που ανήκουν στην οικογένεια Tuberaceae και στα γένη Tuber και Terfezia, είναι ένα σχετικά σπάνιο είδος υπόγειου μανιταριού, που παράγεται μέσα στο έδαφος, το οποίο συμβιώνει και αναπτύσσεται στις ρίζες ορισμένων ειδών δένδρων ή και θάμνων. Για να βρώ το "δείγμα" με το οποίο θα έκανα την έρευνα μου λοιπόν αποφάσισα να μελετήσω τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσα να εξάγω ολα τα χαρακτηριστικά μιας φρέσκιας τρούφας και κατέληξα με έναν όγκο πληροφορίας και με ένα νέο πεδίο έρευνας πάνω στις διαδικασίες απόσταξης & εκχύλισης των φυτικών υλών. 

Το νέο παράθυρο γνώσης αυτό μου άνοιξε μια νέα οπτική στα αρρωματικά & φαρμακευτικά φυτά και αποφάσισα να συνεχίσω τη μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση πάνω στη τεχνολογία της βιοχημίας πρωτίστος και την αρρωματοποιία σε δεύτερο χρόνο. 


με με την έφτιαξα την Παγγαία με σκοπό να δημιουργώ καινοτόμα προιόντα