χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΒΕΜΠΡΑΣΚΟ

Το Βάμμα Βεμπράσκο της Παγγαία είναι πολύτιμο βοήθημα για το βήχα και την καταρροή και ειδικό φάρμακο για την τραχειίτιδα και την βρογχίτιδα. Τα φύλλα και τα άνθη από τα οποία έχει γίνει το εκχύλισμα μπορούν  να μειώσουν το σχηματισμό της βλέννας και να διεγείρουν την αποβολή φλέγματος με το βήχα.

Το βάμμα Βεμπράσκο συνδυάζεται καλά με άλλα αποχρεμπτικά βότανα όπως το βηχάνι (Tussilago farfala) και το θυμάρι (Thymus Vulgaris). Γι'αυτό και θα το βρείτε στο κατάστημα μας και σαν μίγμα βοτάνων σε αυτό τον συνδυασμό για αποτελεσματική χρήση με στόχο την απόχρεμψη. 


Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

9.80 €