χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΡΙΒΟΛΙ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Τριβόλι Παγγαίου Όρους: το τριβόλι εικάζεται ότι είναι το φυσικό αφροδισιακό για ανδρες & γυναίκες. Μπορείτε να ενισχύστε τις αθλητικές σας επιδόσεις και βελτιώστε την σεξουαλική σας υγεία με φυσικό τρόπο με το τριβόλι.Εχει αποδειχθεί ότι αναζωογονεί το σώμα, παρέχοντάς του την ευεξία που χρειάζεται. Καταπολεμά την σεξουαλική δυσλειτουργία στους άνδρες, αυξάνοντας με φυσικό τρόπο τα επίπεδα της τεστοστερόνης και ενισχύοντας τη γονιμότητα και την ευκινησία των σπερματοζωαρίων χάρη στη σαπωνίνη. Βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία στις γυναίκες και την ωορρηξία. Δρα ευεργετικά σε περιπτώσεις πονοκεφάλου, δυσκοιλιότητας και ιλίγγου. Ρυθμίζει την εύρυθμη κυκλοφορία στο αίμα. Τονώνει τη σεξουαλική διάθεση ως φυσικό αφροδισιακό, και βοηθά στα συμπτώματα που προκαλούνται από το προεμμηνορησιακό σύνδρομο και την εμμηνόπαυση. Καθησυχάζει τον πλευρικό πόνο. Ελαττώνει την υψηλή πίεση του αίματος. Βότανο ιδανικό για την αποτοξίνωση του πεπτικού συστήματος, καθώς επίσης είναι και ένα πολύ καλό χωνευτικό. Κατάλληλο για αθλητές που επιθυμούν να τονώσουν την ενέργειά και να αυξήσουν το μυϊκό ιστό. Αντιμετωπίζει παθήσεις που σχετίζονται με το ουροποιητικό σύστημα. Βελτιστοποιεί τη λειτουργία του υγειους προστάτη (προσοχή γιατί επιβαρύνει έναν ήδη πάσχον προστάτη) Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Φημίζεται για την αντιμετώπιση της επιπεφυκίτιδας όταν χρησιμοποιείται το αφέψημα του εξωτερικά. Φροντίζει για τη βελτίωση της όρασης.

Συστατικά: Τριβόλι Παγγαίου Όρους (Tribulus Terestris) , απόσταγμα αλκοόλης από στέμφυλα 55°βαθμών.


Προϊόν τρίμηνης ωρίμανσης.

Προϊόν Γενικής Χρήσης-Παγγαία Επαγγελματικό Εργαστηριο-1151760.

Συσκευασία: 50ml σταγονόμετρο- σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

10,00 €