χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Η Τσουκνίδα είναι από τα πιο θαυματουργά και χρήσιμα φαρμακευτικά φυτά,  και η χρήση της πέρα από την ευεργετική δράση δεν παρουσιάζει καμιά παρενέργεια, ανεξάρτητα από την δόση χρήσεως της.

Λόγω της ευαισθησίας των μετάλλων που περιέχει το βότανο αυτό ,  έχει ιδιαιτέρως προσεγγιστεί στο εργαστήριο ,με μελέτη, η εκχύλιση σε μικρό βαθμό αλκοόλης ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα συστατικά (κυρίως πυρίτιο, σίδηρο, τανίνες ) στο βάμμα τσουκνίδα της Παγγαία. 

Το Βάμμα Τσουκνίδας της Παγγαία είναι δύο Φάσεων σε αναλογία 1:1 , που σημαίνει ότι χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέρη του φυτού τα οποία τα έχουμε συλλέξει σε διαφορετικές εποχές και κάθε μέρος του συμβάλλει στην θεραπεία διαφορετικών παθήσεων.

Τα φύλλα και ο μίσχος (70%) που περιέχει το βάμμα χρησιμοποιούνται ως διουρητικό, για την θεραπεία της αρθρίτιδας, της ρευματοειδής αρθρίτιδας, των ρευματισμών, της προστατίτιδας, της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της αλλεργικής ρινίτιδας ενώ , η ρίζα (30%) ως διουρητικό για την ανακούφιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη αλλά κι άλλων προβλημάτων του προστάτη. Προϊόν τρίμηνης ωρίμανσης.

Προϊόν Γενικής Χρήσης-Παγγαία Επαγγελματικό Εργαστηριο-1151760.

Συσκευασία: 50ml σταγονόμετρο- σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 


8.80 €