χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΟΠΟΛΗ

ON SALE

Φυσικό σαπούνι κατάλληλο για το πρόσωπο και το λαιμό. Περιέχει ενεργά συστατικα όπως το χαμομηλέλαιο Παγγαία,την προπολη (raw material) και το αγνό αιθέριο έλαιο Χαμομηλιού. 

Το σαπούνι έχει προσθήκη κόκκων Πρόπολης ώστε να κάνετε απαλό αντισηπτικό pelling και καθαρισμό πόρων και κρύβει μέσα του έναν 100% βαμβακερό δίσκο για βαθύ καθαρισμό σε σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και περιποίησης. 

Συστατικά: Χαμομηλέλαιο Παγγαια, (φρέσκο χαμομήλι Παγγαιου Όρους εκχυλισμένο σε Ε.Π ελαιόλαδο τρίμηνης ψυχρής ωρίμανσης) , νερό ημέρας πηγής Παγγαίου Όρους, βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, εκχύλισμα πρόπολης,ακατέργαστη πρόπολη σε σκόνη, αιθέριο έλαιο χαμομηλιού , καυστική σόδα υψηλής καθαρότητας . 

Χρήση: Καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή. 

 Προϊόντα Ωρίμανσης. ** Τα σαπούνια της Παγγαία φτιάχνονται εξ'ολοκλήρου με φυσικά ενεργά συστατικά σε καλούπια ένα ένα και μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους λόγω της φυσικής διαδικασίας ωρίμανσης του σαπουνιού αλλά και της χρήσης φυσικών συστατικών και εκχυλισμάτων σε διαφορετικές εποχές. Τα προϊόντα που προέρχονται από 100% φυσική δρόγη παρουσιάζουν χαρακτηριστικά(χρώμα, υφή ) ασταθή στο φυσικό περιβάλλον αλλά με τη διατήρηση των ιδιοτήτων τους. 

4,00 € 5,00 €