χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

ON SALE

Φυσικό σαπούνι ελαιόλαδου με γάλα κατσίκας, σπόρους και άνθη Λεβάντας για απολέπιση, ιδανικό για ενυδατικό σαπούνι μπάνιου για όλο το σώμα και το πρόσωπο. 

Το σαπούνι έχει προσθήκη σπόρων λεβάντας ώστε να κάνετε ένα απαλό, θρεπτικό pelling και καθαρισμό. Οι καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος και η καταπραϋντική δράση της λεβάντας δίνει μεταξένια υφή στο δέρμα, χωρίς ερεθισμούς και τραβήγματα ξηρότητας και προσφέρει την εμπειρία της υπέροχης χαλάρωσης μέσω της αρωματοθεραπειας. 

Συστατικά: Κατσικίσιο γάλα ημέρας, λάδι λεβάντας Παγγαία,  λάδι καρύδας, λεβάντα σπόροι και άνθη, αιθέριο έλαιο λεβάντας,  καυστική σόδα υψηλής καθαρότητας, κερί μέλισσας απο απολεπίσματα. 

 Χρήση: Καθημερινά στο μπάνιο σε πρόσωπο και σώμα για όλες τις επιδερμίδες. 

 Προϊόντα Ωρίμανσης. ** Τα σαπούνια της Παγγαία φτιάχνονται εξ'ολοκλήρου με φυσικά ενεργά συστατικά σε καλούπια ένα ένα και μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους λόγω της φυσικής διαδικασίας ωρίμανσης του σαπουνιού αλλά και της χρήσης φυσικών συστατικών και εκχυλισμάτων σε διαφορετικές εποχές. 

Τα προϊόντα που προέρχονται από 100% φυσική δρόγη παρουσιάζουν χαρακτηριστικά(χρώμα, υφή ) ασταθή στο φυσικό περιβάλλον αλλά με τη διατήρηση των ιδιοτήτων τους.   

4,00 € 5,00 €