χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΠΡΟΠΟΛΗ Α΄ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η πρόπολη , είναι ενα απο τα περισσότερο μελετημένα φυσικά συστατικά , με μεγάλη βιβλιογραφία ως προς τις χρήσεις και τα οφέλη της.  Εχει αποδειχθεί οτι τοπικά μπορεί να προκαλέσει αντισηψία και να μειώσει τη φλεγμονή (πυώδη αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, στοματικά έλκη κλπ) η πρόπολη συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, με τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και αντι-ιικές της ιδιότητες.

Το βάμμα πρόπολης της Παγγαία αποτελείτε από μικρά προσεγμένα batches , από ποιοτική πρόπολη σίτας και μειωμένη αλκοόλη για ασφαλή χρήση ώστε να μην προκαλεί επιβάρυνση στο συκώτι και να είναι φιλική προς χρήση σε παιδιά. 

Συστατικά: Απόσταγμα από στέμφυλα 70 βαθμών , Πρόπολη μελισσών 35%Προϊόν τρίμηνης ωρίμανσης.

Προϊόν Γενικής Χρήσης-Παγγαία Επαγγελματικό Εργαστηριο-1151760.

Συσκευασία: 50ml σταγονόμετρο- σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

10.00 €