χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΜΙΓΜΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Το μίγμα βοτάνων 'εμμηνόπαυση' είναι ένα μίγμα τριών εκχυλισμάτων Φασκόμηλου (Salvia Officinalis), Λυγαριάς (Vitex Agnus Castus) & Αχίλλειας (Achillea Millefolium). Τα τρία βότανα αυτά είναι γνωστά για την πολύ σημαντική θετική επίδραση τους στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Με αυτό το συνδυασμό θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε συμπτώματα όπως ασταθής περίοδος, εξάψεις, φουντώματα, ταχυκαρδία, νυχτερινή εφίδρωση, νευρικότητα, μειωμένος μεταβολισμός / αυξημένο βάρος, αισθηματικές μεταπτώσεις, ατονία ιδίως κατά τις πρωινές ώρες κ.α.

παρενέργειες - προφυλάξεις: Να μήν λαμβάνετε μαζί με αντιπηκτικά, ηρεμιστικά, αντιελκωτικά. Εάν έχετε αλλεργία στα χρυσάνθεμο, μαργαρίτα, χαμομήλι, αμβροσία μπορεί να εμφανίσετε αλεγρική αντίδραση. Οι γυναίκες με παθολογικά προβλήματα όπως γυναικολογικά καρκινώματα, ενδομητρίωση και ινομυώματα της μήτρας, μπορεί να επηρεάσουν επιδείνωση λόγω αθροιστικής ορμονικής επίδρασης. Να μην λαμβάνεται απο εγκύους & θηλάζουσες.

Δοσολογία: 10-12 σταγόνες , 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα το βάρος,την ηλικία,τη σωματικής κατάσταση το μέγεθος των συμτωμάτων, το βαθμό απορρόφησης&ανταπόκρισης του οργανισμού.

Μετά τις 30 ημέρες διακόπτουμε τη λήψη για δύο εβδομάδες πρίν συνεχίσουμε ή αλλάξουμε βοτανικό σκεύασμα.θα χρειαστεί τουλάχιστον 7 μέρες καθημερινής χρήσης για να δείτε αποτέλεσμα στα ορμονικά συμπτώματα.

"Όλα τα βότανα συλλέγονται με προσοχή και γνώση από μεγάλο υψόμετρο και δύσβατες περιοχές μακριά απο καλλιεργητικές εκτάσεις ώστε να αποφευχθούν εδάφη με υψηλό δείκτη μόλυνσης"

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές προς πληροφόρηση και δεν αποτελούν θεραπευτική καθοδήγηση. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.
Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

10.00 €