χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΜΙΓΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Το μίγμα βοτάνων 'δυσκοιλιότητα' , είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και δυναμικός συνδυασμός από φρέσκα άνθη ακακίας , φρέσκα άνθη και φύλλα χαμομηλιού του είδους (Matricaria Recutita) και εκχύλισμα τριών φάσεων (εποχών) από άνθη, φύλλα και καρπούς άγριου Μύρτιλλου (Prunus Spinosa) .

Το κύριο δραστικό βότανο σε αυτό το μοναδικό μίγμα είναι τα φύλλα & άνθη ακακίας (Robinia) που βοηθούν στην έκκριση της χολής και σε ακανόνιστα έμμηνα και διουρητικά.

Τα άνθη της ακακίας επίσης έχουν αιμοστατικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες, χαμηλώνουν την οξύτητα του στομαχιού και είναι ευκοίλια.

Το εκχύλισμα τους χρησιμοποιείται σε γαστρίτιδα, σε αέρια στο στομάχι,πολύ αποτελεσματικά στη δυσκοιλιότητα, σε γαστρορραγία, σε μητρορραγία και για την αποβολή των φλεγμάτων.

Το Sloeberry , δηλαδή το εκχύλισμα του θάμνου άγριο μυρτιλλιάς είναι πολύ καλό επουλωτικό & μαλακτικό εντέρου.

Τέλος το Γερμανικό χαμομήλι ανακουφίζει πολύ αποτελεσματικά από πεπτικές διαταραχές και στην αντιμετώπιση της ανησυχίας του εντέρου.

παρενέργειες - προφυλάξεις: Εάν έχετε αλλεργία στα χρυσάνθεμο, μαργαρίτα, χαμομήλι, αμβροσία μπορεί να εμφανίσετε αλεγρική αντίδραση.Να λαμβάνετε με προσοχή απο άτομα με χαμηλή οξύτητα στο στομάχι. Να μην λαμβάνεται απο εγκύους & θηλάζουσες.

Δοσολογία: 10-12 σταγόνες , 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα το βάρος,την ηλικία,τη σωματική κατάσταση το μέγεθος των συμτωμάτων, το βαθμό απορρόφησης&ανταπόκρισης του οργανισμού. Κάθε 10 ημέρες συνεχόμενης λήψης κάνετε παύση για μία εβδομάδα και συνεχίζετε το μοτίβο των 10 ημερών.

"Όλα τα βότανα συλλέγονται με προσοχή και γνώση από μεγάλο υψόμετρο και δύσβατες περιοχές μακριά απο καλλιεργητικές εκτάσεις ώστε να αποφευχθούν εδάφη με υψηλό δείκτη μόλυνσης"

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές προς πληροφόρηση και δεν αποτελούν θεραπευτική καθοδήγηση. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

10.00 €