χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΜΙΓΜΑ ΑΓΧΟΣ & ΣΤΡΕΣ

Το μίγμα βοτάνων 'Άγχος-Στρες' είναι ένας πολύ δυναμικός συνδυασμός βοτάνων από φρέσκιες ρίζες και άνθη βαλεριάνας (Valeriana Officinalis ), άγριο Υπερικό (Hypericum Perforatum) και Μελισσόχορτο (Mellisa Officinalis) όλα από τις ψηλές πλαγιές του Παγγαίου Όρους . Όλα αυτά τα βότανα είναι γνωστά στη θετική επίδραση τους στην ψυχολογία και την συναισθηματική κατάσταση. Δεν είναι ένα μίγμα που θα έχει άμεση επίδραση στον οργανισμό κατά την διάρκεια μιας κρίσης είναι όμως ένας σύμμαχος που βοηθά σε βάθος χρόνου και σε επίπεδο αυτορύθμισης τον οργανισμό να διαχειρίζεται συμπτώματα άγχους και στρες όπως περιπτώσεις αϋπνίας, έντονης νευρικότητας, έντασης και ευερεθιστότητας, ενώ μπορεί να βοηθήσει ακόμα και άτομα με κατάθλιψη λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του μίγματος σε υπερικίνη. Η υπερικίνη αναστέλλει ισχυρά τα ένζυμα που εμπλέκονται στην κατάθλιψη. Είναι ένας ισχυρός αναστολέας της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης, ντοπαμίνης, νοραδρεναλίνης, GABA, και L-γλουταμικού, ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της κατάθλιψης, επιτρέποντας στη σεροτονίνη (ορμόνη χαράς) να αποθηκεύεται σε υποδοχείς του σώματος και ως εκ τούτου να αυξάνεται.

παρενέργειες - προφυλάξεις: Να μην λαμβάνετε μαζί με αντιπηκτικά, αντικαταθλιπτικά, αντισυλληπτικά χάπια & θυρεοειδικές ορμόνες. Δέν ενδείκνυται η ταυτόχρονη λήψη της δραστικής ουσίας θυροξίνη διότι μπορεί να αναστείλλει τη λειτουργία της. Να μην λαμβάνεται απο εγκύους & θηλάζουσες.

Δοσολογία: 10-12 σταγόνες , 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα το βάρος, την ηλικία, τη σωματικής κατάσταση το μέγεθος των συμτωμάτων, το βαθμό απορρόφησης&ανταπόκρισης του οργανισμού.

Μετά τις 30 ημέρες διακόπτουμε τη λήψη για δύο εβδομάδες πρίν συνεχίσουμε ή αλλάξουμε βοτανικό σκεύασμα.

"Όλα τα βότανα συλλέγονται με προσοχή και γνώση από μεγάλο υψόμετρο και δύσβατες περιοχές μακριά απο καλλιεργητικές εκτάσεις ώστε να αποφευχθούν εδάφη με υψηλό δείκτη μόλυνσης"

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές προς πληροφόρηση και δεν αποτελούν θεραπευτική καθοδήγηση. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.
Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

10.00 €