χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΜΙΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το μίγμα βοτάνων για 'αδυνάτισμα' είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μίγμα φρέσκων βοτάνων που συνεργάζονται έτσι ώστε να πετύχουμε σταδιακά και σταθερά απώλεια βάρους και αύξηση μεταβολισμού.

Περιέχει φρέσκα άνθη και φύλλα Τσουκνίδας (Urtica Dioca) , φρέσκα άνθη Ταραξάκο (Taraxacum Officinale), φρέσκα άνθη και φύλλα Αρτεμισίας (Artemisia Absinthium), φρέσκα άνθη Υβίσκου (Hibiscus Sabdariffa) , φρέσκα άνθη και φύλλα Λουίζας (Aloysia Citrodora) & Φρέσκους ανθούς Φυτολάκα (Phytolacca Americana). 

Άμεσα με τη χρήση του μειώνει την όρεξη , και έπειτα λειτουργεί θετικά στην ενίσχυση και αυτορύθμιση του οργανισμού όταν μπαίνει στην διαδικασία απώλειας βάρους. Ενισχύει το μεταβολισμό και τη καύση λίπους πρώτα απο τα ζωτικά όργανα & βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Με αποτέλεσμα την υγεία και την ευεξία του σώματος.

παρενέργειες - προφυλάξεις: Να μην λαμβάνετε μαζί με αντιπηκτικά, αντικαταθλιπτικά, αντισυλληπτικά χάπια και σε περιπτώσεις βλάβης ήπατος. 

Δοσολογία - Χρήση:

Πρωί - Μεσημέρι - Απόγευμα προ του γεύματος:

Κρατάμε για λίγα δευτερόλεπτα 10 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα - με ένα ποτήρι νερό. Τρώμε σε 10 λεπτά ( μειώνει την όρεξη , δεν πιέζουμε για να φάμε περισσότερο)| εναλλακτικά: 10 σταγόνες μέσα σε ένα ποτήρι νερό - Τρώμε σε 15-20. Στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.

Μετά τις 30 ημέρες διακόπτουμε τη λήψη για δύο εβδομάδες προτού συνεχίσουμε ή αλλάξουμε βοτανικό σκεύασμα.

"Όλα τα βότανα συλλέγονται με προσοχή και γνώση από μεγάλο υψόμετρο και δύσβατες περιοχές μακριά απο καλλιεργητικές εκτάσεις ώστε να αποφευχθούν εδάφη με υψηλό δείκτη μόλυνσης"

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές προς πληροφόρηση και δεν αποτελούν θεραπευτική καθοδήγηση. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

12,00 €