χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΛΥΓΑΡΙΑ

Το βάμμα Λυγαριάς 2 φάσεων της Παγγαία ( Ανθή, Φύλλα και Σπόροι που συλλέχθηκαν διαφορετικές εποχές) είναι από τα αποτελεσματικότερα εκχυλίσματα σε περιπτώσεις ρύθμισης ορμονικών διαταραχών , έπειτα από in vivo έρευνα που διεξάχθηκε στο εργαστήριο, σε δείγμα 30 γυναικών διαφόρων ηλικιών με προβλήματα στον εμμηνορροϊκό κύκλο , σε διάστημα 3ων μηνών.

Η λυγαριά είναι από τα πιο σημαντικά βότανα για την ρύθμιση των γυναικείων ορμονών και χρησιμοποιείται για την θεραπεία των προβλημάτων της εμμηνόρροιας, από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και πολλά από τα συμπτώματα που το συνοδεύουν έως τις ανωμαλίες του κύκλου ή την απουσία περιόδου

Για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, το βότανο πρέπει να λαμβάνεται για μερικούς μήνες έως ότου φανούν τα οφέλη του, τα οποία μπορεί να είναι σημαντικά, μείωση των συμπτωμάτων, των φουσκωμάτων, του πρηξίματος και του ερεθισμού του στήθους, της οξυθυμίας και της κατάθλιψης.

Με το να αυξάνει τη δραστηριότητα της προγεστερόνης, η λυγαριά μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής προγεστερόνης και οιστρογόνων από τις ωοθήκες κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Το βότανο βοηθάει να ρυθμιστούν οι ανωμαλίες περιόδου, φροντίζοντας να μικραίνει το μεγάλο κύκλο και να μεγαλώνει το μικρό. 

Το βότανο χρησιμοποιείτε για τις εμμηνορροϊκές ενοχλήσεις. Εάν λαμβάνοντας το εκχύλισμα λυγαριάς αυξηθούν τα συμπτώματα, τότε πιθανόν το πρόβλημα δεν εχει την πηγή του στην έκκριση προγεστερόνης και πρέπει να σταματήστε την χρήση.


Μην παίρνετε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή σε συνδυασμό με αντισυλληπτικά χάπια. 


Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia.   Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

9.00 €