χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΔΑΦΝΗΣ ΣΕ ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

Βοτανικό εκχύλισμα υψηλής περιεκτικότητας. Εκχυλισμένος καρπός και φύλλα Δάφνης σε ε.π ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με αγνό αιθέριο έλαιο Δάφνης υψηλής ποιότητας. Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, βοηθώντας έτσι στην πυκνότητα και την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Περιέχει αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α & Ε, γεγονός που το κάνει ιδανικό για την ενυδάτωση, ενδυνάμωση και λάμψη της τρίχας, όπως και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Συστατικά: Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Δάφνη (Laurus Nobilis), 100% καθαρό Έλαιο Δάφνης. Χρήση: Xρησιμοποιήστε μια ποσότητα ανάλογη με το μήκος της τρίχας και κάντε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες, αφήστε το έλαιο να δράσει απο την ώρα που θα έρθει στην ίδια θερμοκρασία με το τριχωτό της κεφαλής στο σημείο της ρίζας. Μπορείτε να βοηθήσετε να αυξηθεί η θερμοκρασία με το πιστολάκι ή με μία ζεστή πετσέτα.

Αφήστε το λάδι να δράσει όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο , έπειτα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν η σαπούνι μαλλιών. Η εισχώρηση του δαφνέλαιου στα λέπια της τρίχας, αλλά και στο θύλακα, είναι βασικός παράγοντας για την αποτελεσματικότητα του. 

 Συσκευασία: 100ml , σκούρο γυάλινο μπουκάλι με έλεγχο ροής.  

10,00 €