χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΡΙΓΑΝΗΣ

Το ανθόνερο Ρίγανης της Παγγαία με τις ισχυρές βακτηριοκτόνες, αντιμυκητιακές και αντισπασμωδικές ιδιότητες που διαθέτει το κάνει ιδανική λύση για χρήση για στοματικές πλύσεις, με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά τις φλεγμονές των ούλων και των δοντιών. 

Με γαργάρες καταπολεμά αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, ιγμορίτιδα κ.λ.π. Με εισπνοές σε συσκευή άτμισης ή απλό θερμαινόμενο σκέυος βοηθά στο μπούκωμα , και στην καταπράυνση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. 

Το ανθόνερο Ρίγανης της Παγγαία είναι ιδανική λύση για την φροντίδα του ακνεϊκού δέρματος , σε φλεγμονώδεις καταστάσεις με κύστες, φλύκταινες, βλατίδες κ.α

Τα κυριότερα αίτια της ακμής είναι οι ορμονικές διαταραχές κατά την ήβη, το προπιονοβακτηριδιο της ακμής, διάφορα άλλα σύνδρομα, η υπερβολική έκκριση σμήγματος ( υπερβολικά λιπαρό δέρμα), η διατροφή και άλλα. Επομένως αντιμετωπίζουμε όσο μπορούμε φυσικά της επιπτώσεις αυτών των διαταραχών στο δέρμα,  ώστε να δώσουμε χώρο στην φύση να κάνει τις αλλαγές ωρίμανσης στο ανθρώπινο σώμα.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την φροντίδα του δέρματος, ως τονωτική λοσιόν με ήπια αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή δράση, αλλά και την αντιμετώπιση των μυκήτων (για ποδόλουτρο), ενώ λόγω των αντιμικροβιακών του ιδιοτήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φυτικό, ήπιο καθαριστικό επιφανειών (π.χ. για της πάγκους της κουζίνας), αλλά και για την γενικότερη υγιεινή του σπιτιού, (ως αρωματικό και καθαριστικό χώρου), κυρίως κατά την περίοδο έξαρσης των ιώσεων. Τέλος, χρησιμοποιείται και σε ζύμες αρτοποιίας (ψωμιά, αρτοσκευάσματα, βάσεις πίτσας) αλλά και σε σάλτσες για επιπλέον άρωμα.

Αποφύγετε το σε περίπτωση εγκυμοσύνης και υπέρτασης. Δοκιμάστε να εισπνευστεί αρχικά, μόνο μια μικρή ποσότητα ατμού για να ελέγξετε το ενδεχόμενο αλλεργικής αντίδρασης. 

Τα Ανθόνερα της Παγγαία, είναι 100% καθαρά αποστάγματα με μεγάλη περιεκτικότητα του αιθέριου ελαίου τους αφού δεν περνούν στάδιο δεύτερου διαχωρισμού και παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριο από Βότανα του Παγγαίου Όρους. 

Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 4,80 €