χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Το ανθόνερο Λεβάντας έχει αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση. Το ανθόνερο Λεβάντας θεωρείται τονωτικό για την επιδερμίδα, αποτοξινώνει το δέρμα και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων. 

Η λεβάντα έχει θεραπευτική δράση ενάντια στην αλωπεκία και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ήπιας ακμής. Επίσης, είναι καταπραϋντική και ηρεμεί την επιδερμίδα από ηλιακό έγκαυμα ή τσιμπήματα εντόμων και είναι και εντομοαπωθητικό.

Δοκιμάστε το σαν απιονισμένο νερό στο σίδερο για προστατευτική,  αρωματική και αντιμικροβιακή δράση στα βρεφικά & παιδικά ρούχα!  

Το ανθόνερο Λεβάντας λόγω της μυρωδιάς του, προσφέρει ηρεμία και συμβάλει στη μείωση του άγχους και του στρες γι'αυτό προτείνεται για χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή διάχυσης ή άτμισης

Τα Ανθόνερα της Παγγαία, είναι 100% καθαρά αποστάγματα με μεγάλη περιεκτικότητα του αιθέριου ελαίου τους αφού δεν περνούν στάδιο δεύτερου διαχωρισμού και παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριο από Βότανα του Παγγαίου Όρους. 
Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 3,50 €