χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
el

ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΔΑΦΝΗΣ

Το ανθόνερο δάφνης λόγω της αντισηπτικής και αναλγητικής του δράσης χρησιμοποιείται  ως ισχυρό στοματικό διάλυμα, εναλλακτικά αντί των χημικών πολύ βλαβερών στοματικών διαλυμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. 

Είναι κατάλληλο για το τριχωτό της κεφαλής ως τονωτική λοσιόν μαλλιών ιδιαίτερα κατά την περίοδο της τριχόπτωσης, καθώς η πλούσια βιταμίνη Ε και τα λιπαρά οξέα από τα οποία αποτελείται ενισχύει την δομή της τρίχας, θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναδόμηση των κατεστραμμένων τριχών ενώ δρα και ενάντια στην πιτυρίδα.


Είναι ιδανικό ως φυσική λοσιόν σε λιπαρές επιδερμίδες, για δέρματα με ακμή και μαύρα στίγματα, αλλά και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ 
Ιδανικό για τα άλγη του σώματος, είτε από κούραση είτε από πόνους, από ρευματισμούς και αρθρίτιδα.


Προσθέτουμε λίγη ποσότητα στο νερό του μπάνιου και χαλαρώνουμε ή απλώνουμε στο νωπό  δέρμα μετά από το μπάνιο για αναλγητική δράση, για πόνο των αρθρώσεων και καταπολέμηση των μυϊκών πόνων που προέρχονται από την κούραση.

Τα Ανθόνερα της Παγγαία, είναι 100% καθαρά αποστάγματα με μεγάλη περιεκτικότητα του αιθέριου ελαίου τους αφού δεν περνούν στάδιο δεύτερου διαχωρισμού και παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριο από Βότανα του Παγγαίου Όρους. 

Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 3,60 €