χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΑΓΡΙΟ ΜΥΡΤΙΛΟ (SLOEBERRY)

Άγριο Μύρτιλο: Ο καρπός του sloe berry θεωρείται ότι αποτοξινώνει και καθαρίζει το αίμα, είναι τονωτικός σε περιπτώσεις απώλειας βάρους, και τα φύλλα πίνονται σαν τσάι αλλά και σαν βάμμα. Στο φυτό αποδίδονται στυπτικές, τονωτικές, καθαρτικές, διουρητικές, και αντιπυρετικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα των λουλουδιών του sloeberry είναι καθαρτικό και στυπτικό, κατάλληλο για εντερικές και στομαχικές δυσλειτουργίες. Από την παράδοση θεωρείται ότι τα άνθη αυτά ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση και αποτρέπουν την καταρροή στα κρυώματα! Οι καρποί περιέχουν κουμαρίνες, γλυκοσίδες και φλαβονοειδή, αιθέρια έλαια, λίγα ζάχαρα, ταννίνες, φυτικά οξέα όπως μηλικό οξύ, βιταμίνη C, πηκτίνες, γόμες και ρητίνες. Το εκχύλισμα των λουλουδιών του θάμνου άγριου μύρτιλου θεωρείται καθαρτικό, διουρητικό, κατάλληλο σε προβλήματα των νεφρών και την αδυναμία του στομάχου. Σαν ρόφημα ή έκχυμα, το sloe berry καθαρίζει τον οργανισμό, βοηθά στη θεραπεία της διάρροιας, των κολικών, του βήχα και των πνευμονικών παθήσεων.

Για να φτιάξουμε το βάμμα 3ων φάσεων της Παγγαία συλλέγουμε σε τρείς διαφορετικές φάσεις (άνθη-νεαρά φύλλα-καρπό) απο τις πλαγιές του Παγγαίου Όρους σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων μακρυά απο δρόμους & καλλιέργειες!
Προϊόν τρίμηνης ωρίμανσης.

Προϊόν Γενικής Χρήσης-Παγγαία Επαγγελματικό Εργαστηριο-1151760.

Συσκευασία: 50ml σταγονόμετρο- σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού , ειδικού θεραπευτή, καταρτισμένου σύμβουλου ή έπειτα από περαιτέρω προσωπική σας έρευνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη χρήσης. Αποφεύγεται τη χρήση σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ειδικού θεραπευτή ή γιατρού.

Για χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συμβουλευτείτε τον οργανισμό e-lactancia. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. 

8.50 €