χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τα βότανα?
en

ΠΑΓΓΑΙΑ:  ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ 

H Παγγαία είναι κάτι πολύ περισσότερο απο ένα brand βοτανικών προϊόντων, είναι ένας τρόπος ανάδειξης και κατανόησης της χρήσης των αυτοφυών φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών & ρητινών και τον τρόπο χρήσης τους έτσι ώστε να αντικαταστήσουν σταδιακά τη στάση ζωής που έχει επιβάλει ο μαζικός καταναλωτισμός που προωθείται τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύεται πλέον ότι βλάπτει εμάς και το περιβάλλον μας.

Η στάση ζωής είναι καθαρά ζήτημα επιλογών, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες και βαθύτερες ανάγκες τους καθενός: σωματικές, ψυχικές, πνευματικές, κοινωνικές, εργασιακές, περιβαλλοντικές κλπ. Η δική μας στάση ζωής αντικατοπτρίζεται στην Παγγαία, μια διαρκής και ενεργητική διαδικασία στην οποία μαθαίνουμε-παρατηρούμε-βιώνουμε ότι υπάρχουν επιλογές, που μπορούν να οδηγήσουν προς μια μακροβιότερη και ποιοτικότερη ζωή, προς ένα γενικότερο "ευ ζην", σε μια καλύτερη και ευτυχέστερη κατάσταση ύπαρξης (well-being) και συνύπαρξης και χρήσης του περιβάλλοντος που ζούμε και των δώρων που μας προσφέρει.

Η Παγγαία είναι ένα πιστοποιημένο αποστακτήριο και εργαστήριο παραγωγής όπου συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και τα πρωτόκολλα παραγωγικών διαδικασιών και τυποποίησης με τις παραδοσιακές τεχνικές απο την Ελληνική και Ξένη Βιβλιογραφία ανά τους αιώνες και μελετά, φιλτράρει και τελικά παράγει καινοτόμα και παραδοσιακά προϊόντα αποκλειστικά από άγρια αυτοφυή βότανα που συλλέγονται απο το Παγγαίο Όρος με γνώση, προσοχή και κυρίως σεβασμό και με γνώμονα πάντα τη διατήρηση και την προστασία του φυσικού πλούτου της χλωρίδας του τόπου μας. Τα προϊόντα αυτά σκοπό έχουν να γίνουν μέρος της αυτοφροντίδας μας και του στόχου μας για ευεξία με τον μη επιβαρυντικό, απορυθμιστικό, φυσικό χαρακτήρα τους.

Μια μικρή , ελεγχόμενη, ποιοτική παραγωγή σπάνιων και ιδιαίτερων αιθέριων ελαίων & εκχυλισμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στην παρασκευή των προϊόντων Παγγαία, μας δίνει το πλεονέκτημα να προσφέρουμε αγνά, 100% φυσικά, και υψηλής ποιότητας προϊόντα.


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Τα βότανα που επεξεργαζόμαστε στο εργαστήριο τα συλλέγουμε από τις πλαγιές του Παγγαίου Όρους και απο την ευρύτερη περιοχή με γνώση και προσοχή. Στην Παγγαία θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά από εκχυλίσματα, αποστάγματα κ αιθέρια έλαια παραγωγής μας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, το φυσικό κερί μέλισσας μόνο απο απολεπίσματα, την καθαρή πρόπολη και πολλά άλλα προιόντα και πρώτες ύλες απο Έλληνες επαγγελματίες με μικρές & ποιοτικές παραγωγές. 

Μεγάλη σημασία έχει ο σωστός τρόπος που συλλέγουμε τα βότανα και τα αρωματικά φυτά, καθώς δε γίνεται μια συγκεκριμένη εποχή. Εξαρτάται σημαντικά από το ποια μέρη του φυτού θέλουμε να συλλέξουμε, από την φύση του κάθε φυτού αλλά και το μικροκλίμα του Παγγαίου Όρους ανάλογα με τον προσανατολισμό που βρισκόμαστε για αναζήτηση. Όταν λοιπόν ένα προϊόν μας χαρακτηρίζεται από διαφορετικές φάσεις εκχύλισης, σημαίνει ότι έχει γίνει εκχύλιση της δρόγης του ίδιου φυτού αλλά σε διαφορετικές εποχές. Δηλαδή από το ίδιο είδος θα συλλέξουμε σε διαφορετικές εποχές άνθη-καρπό-ξύλο-ρητίνη για να φτιάξουμε ένα δυναμικά αποτελεσματικό προιόν που θα το βρείτε μόνο στην Παγγαία.

Τέλος ο τρόπος διαχείρησης των βοτάνων είναι αυτός που καθορίζει την κορυφαία ποιότητα & αποτελεσματικότητα των προιόντων της Παγγαία. Η διαρκής έρευνα, η τεχνογνωσία και η καινοτομία συνδιάζονται με τις αρχαίες πρακτικές που κρύβονται στη τεράστια βιβλιογραφία του Διοσκουρίδη και του Γαληνού μας δίνει το πλεονέκτημα να παράγουμε με ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα τα προιόντα Παγγαία τα οποία συσκευάζουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.   


ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΟΡΟΣ - ΠΗΓΗ & ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΓΑΙΑ